Rólunk

KERTMANUFAKTÚRA

Stílust és értéket teremtünk

Tervezünk, építünk és gondozunk kerteket. E három területen szerzett gazdag tapasztalataink egyedülálló garanciát jelentenek. Munkatársaink, vezető tervezőink és tájépítészeink nem ülnek elefántcsonttoronyban: láttak már közelről fűnyírót, dolgoztak valóságos kertekben, ismerik az építés
és a kertfenntartás aranyszabályait. Elkötelezettek vagyunk az igényes kertkultúra iránt. Betartjuk
a vállalt határidőt, mindig belül maradunk a költségkereten, figyelünk a legapróbb részletekre is. Stílust és értéket teremtünk. Ez az a hozzáadott érték, ami a Kertmanufaktúra munkáját és kertjeit jellemzi.

TERVEZŐNK ELISMERÉSEI

Az év kertje 2000

Különdíj

Tervező: Gazsó István

Az év kertje 2002

Különdíj

Tervező: Gazsó István

Az év kertje 2005

Kiemelt különdíj

Tervező: Gazsó István

Az év kertje 2005

Elismerő oklevél

Tervező: Gazsó István

Az év kertje 2011

Elismerő oklevél

Tervező: Gazsó István

Eszterházy Károly Főiskola
Mediterrán kertkoncepció 2011

II. díj

Tervező: Gazsó István

év tapasztalat

elültetett növény

elégedett ügyfél

kertterv

MUNKATÁRSAINK

Bemutatkozunk

Balogh Ferenc

Balogh Ferenc

Tulajdonos, cégvezető, kertépítő- és zöldfelület-fenntartó szakmérnök

Szeretem a jól végzett munka örömét.
Hiszek az igényes, értékteremtő munkában, a tisztességes üzleti magatartásban, ember és természet harmonikus egyensúlyában. Ezért dolgozom. Szívvel, lélekkel.

Gazsó István

Gazsó István

Kert- és tájépítész mérnök

1995 óta készít minőségi engedélyezési, környezetrendezési és kertészeti kiviteli terveket. Az Év kertje nívódíj pályázaton 2000-ben és 2002-ben különdíjat, 2005-ben kiemelt különdíjat, 2011-ben elismerő oklevelet kapott.

Wenszky Béla

Wenszky Béla

Kert- és tájépítész mérnök

Nívós környezetrendezési, növénytelepítési, kertépítészeti és térburkolati tervek, kertészeti dokumentációk készítésének tapasztalt szakértője. Két, fűszernövényekkel és évelőkkel foglalkozó szakkönyv társszerzője.

Vas  Bálint

Vas Bálint

Kertépítő- és zöldfelület fenntartó szakmérnök

Egy kis plusz mindig kell, a munka nála sosem ér véget az utolsónak tűnő folyamattal. Mindig akad egy látszólag jelentéktelen, de rendkívül fontos apróság, amitől felkerül a pont az i-re.

Biró János

Biró János

Dísznövénykertész, tervező-szerkesztő

Professzora a tervezés és a kertépítészet gyakorlati és elméleti ismereteinek, akár növényalkalmazásról, tápanyag utánpótlásról, térképzésről, metszésekről, speciális nyírási munkákról, gyepről vagy növényi, állati kártevőkről van szó.

Kemény Csaba

Kemény Csaba

Öntözéstechnikus

Munkáját látva kap valódi értelmet a szólás: „Ég a keze alatt a munka!”. Ráadásul ketten is a keze alá dolgoznak: egy Laski TR 60H névre keresztelt önjáró árokásó, és egy Classen SC18, a mindig pengeéles gyepfelvágó. Illusztris társaság.

Csőke Zoltán

Csőke Zoltán

Vezető kertépítő

Tökéletességre törekvés minden munkában. Könnyen lehet, róla mintázták a precizitás szobrát, nála az egyenes egyenes, a derékszög pedig 90 fokos. És alighanem ő dolgozta ki a munka utáni rend tökéletes meghatározását.

Gál Bertalan

Gál Bertalan

Kertépítő

Megbízhatóság, alaposság, gyorsaság. Nem ismer megoldhatatlan feladatot, szótárában a „miért nem lehet” helyett csak a „hogyan lehet” szerepel. Minden munkafolyamatot úgy kezel, mintha az lenne kertünk filmjének főszereplője.

Nagy Róbert

Nagy Róbert

Kertépítő

A csapatmunka igazi motorja: a gyengéd óriások segítőkészségével rendelkezik. Fél kézzel is elcipel mázsás súlyokat, de akkor sem jön zavarba, ha formára kell nyírni egy bozontos cserjét, vagy az évelők elvirágzott szárait kell rendbe tenni.

Lévai Mihály

Lévai Mihály

Kertépítő

Biztosan kétszer állt sorba, amikor a kitartó munkavégzés képességét osztották. Fáradhatatlan, nyolc órányi munka után is úgy dolgozik, mintha öt perce kezdte volna
a napot. Még az is lehetséges, hogy egy Duracell elem a titka.

Varró László

Varró László

Kertépítő

Igazi művésze a veszélyes fák kivágásának, nincs az a rosszul nőtt díszfa, szomszédhoz áthajló vagy villanyvezetékbe tekeredő ág, lakóház vagy garázs fölé magasodó, viharvert gyümölcsfa, ami leküzdhetetlen akadályt jelenthetne.